Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Hospital de la Seu organitza aquest dilluns visites guiades als nous quiròfans

L'Hospital de la Seu organitza aquest dilluns visites guiades als nous quiròfans

Els usuaris han de trucar al telèfon 973 34 13 26 i reservar hora  
Instal.lacions del Sant Hospital
08/03/2008 09:30

Els usuaris del Sant Hospital i el públic en general tindran l’oportunitat única de poder visitar els nous quiròfans del centre el pròxim dilluns, dia 10 de març, en una sèrie de visites guiades, de 30 minuts de durada. Les visites començaran a les 15.30 i s’acabaran a les 20.30 hores del mateix dilluns. A partir d’aquell moment es completarà el procés de posada en marxa dels nous equipaments i l’accés al nou bloc quirúrgic quedarà prohibit excepte per a l’activitat mèdica.

A causa de les característiques de la zona quirúrgica, a on ja s’han portat a terme alguns dels processos de preparació per la posada en marxa, la visita de membres del públic ha de ser en grups reduïts. Els visitants aniran acompanyats de personal del propi hospital i s’hauran de posar roba de quiròfan.

Les persones que s’apuntin a la jornada de portes obertes del dia 10 tindran l’oportunitat de veure, ja instal•lat, l’equipament d’última generació amb que comptarà a partir d’ara l’Hospital de La Seu d’Urgell, que permetrà realitzar més intervencions quirúrgiques i en millors condicions. També rebran explicacions sobre procediments poc coneguts i que van prenent cada vegada més protagonisme, com ara la Cirurgia Major Ambulatòria, per a la qual està especialment preparat el nou sistema de quiròfans.

Aquell qui vulgui conèixer els nous quiròfans ha de reservar torn trucant al 973.351.326 de 08.00 a 18.00 hores.