Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Hotel-Restaurant Can Boix de Peramola, finalista al III Campionat d'Espanya de tapes per a gourmets

L'Hotel-Restaurant Can Boix de Peramola, finalista al III Campionat d'Espanya de tapes per a gourmets

El cuiner Jesús Moreno presentarà la proposta 'Pa amb tomàquet i cervesa escumosa' La final del concurs tindrà lloc el 14 i 15 d'abril, en el marc del Saló del Gourmet
Restaurant Can Boix de Peramola - Tapa
10/04/2015 11:27

L'Hotel-Restaurant Can Boix de Peramola competirà al III Campionat d'Espanya de tapes per a gourmets 'Gourmetapa Estrella Galícia', que tindrà lloc el 14 i 15 d'abril al recinte firal d'IFEMA Madrid, en el marc del XXIX Saló de Gourmets.

La tapa que presentarà l'establiment hoteler urgellenc és 'Pa amb tomàquet i cervesa escumosa', creada per Jesús Moreno, cap de cuina de Can Boix. La proposta ha estat una de les 25 seleccionades arreu de l'Estat Espanyol. El jurat n'ha valorat l'originalitat, els ingredients utilitzats, la presentació i la territorialitat.

El guanyador del concurs s'endurà 2.000 euros. Els dos accèssits obtindran 1.000 euros cadascun, a més dels trofeus i diplomes corresponents. També es lliurarà un premi especial a la millor tapa cuinada amb la cervesa del patrocinador, dotat amb 1.000 euros i el pes del cuiner en cervesa.