Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Licitats els treballs per condicionar un nou Centre d'Atenció Primària a Andorra la Vella

Licitats els treballs per condicionar un nou Centre d'Atenció Primària a Andorra la Vella

28/08/2014 10:27

El Govern d'Andorra ha licitat els treballs de condicionament d’un nou Centre d’Atenció Primària a Andorra la Vella. El Consell de Ministres ja va adjudicar el passat mes de juny als arquitectes Pere Cervós i Eva Mª Dalmau la redacció del projecte i direcció de les obres, mentre que aquest dimecres s’ha donat el vist-iplau a la convocatòria d’un concurs públic nacional per executar la intervenció.

El termini per presentar les ofertes finalitza el pròxim 2 d’octubre. Els projectes hauran d’ajustar-se a un termini d’execució de 14 setmanes, establertes per condicionar el local que el Comú d’Andorra la Vella ha posat a disposició del Ministeri de Salut i Benestar, d’uns 100m2.

El nou CAP substituirà l’actual centre de salut de la zona de El Fener, creant una nova estructura més àmplia, que permetrà que s’hi puguin prestar serveis d’atenció social de primària, reforçant així els punts d’atenció de la parròquia d’Andorra la Vella, que avui compta únicament amb el CAP de la zona de la Llacuna.

Altrament, i en el marc de les accions previstes en el desplegament de la reforma del sistema de salut i protecció social, orientades a potenciar i millorar les estructures d’atenció sociosanitària de proximitat, ja s’està treballant també en la definició funcional del que ha de ser el nou CAP de la Parròquia de Sant Julià de Lòria, un projecte que es preveu poder adjudicar abans que acabi l'any.