Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'IES Brudieu celebra dissabte una jornada de portes obertes

L'IES Brudieu celebra dissabte una jornada de portes obertes

L'acte és obert a tota la ciutadania i especialment als exalumnes i exprofessors Divendres es presentarà el llibre 'Maria Rúbies o el repte constant', de Josep Varela
Mosaic humà pel 75è Aniversari de l'IES Joan Brudieu
22/04/2009 13:24

L’IES Joan Brudieu celebrarà aquest dissabte una Jornada de Portes Obertes per als exalumnes, exprofessors, antic personal d’administració i serveis i per a tota la ciutadania en general. Aquest és un dels actes centrals del programa del 75è aniversari.

La jornada començarà a 2/4 d'11. Més tard, a les 11, hi haurà la benvinguda a tothom per part de l’actual director, Xavier Falcó, i tot seguit es farà la cantada de dues cançons emblemàtiques en homenatge a les dues formacions musicals de l'institut: el cor i la tuna. Per a la primera, es cantarà l’himne universitari “Gaudeamus igitur”, dirigida per Antoni Cagigós. Per a la segona, “Clavelitos”, dirigida per l'exalumne Lluís Obiols.

Al llarg del matí, els assistents podran recordar temps passats i retrobar-se amb antics companys i companyes. La Jornada es clourà amb un concert de l’orquestra Ensemble de Montsó, dirigida per José Antonio Chic, amb el programa intitulat “La màgia dels celtes”. Ensemble XXI és una curiosa formació orquestral amb 30 músics i el seu repertori inclou música i danses del Renaixement, música celta, ètnica i de noves tendències

Prèviament, divendres a les 8 del vespre, a la sala d’actes de l’Institut, es farà la presentació del llibre “Maria Rúbies o el repte constant”, de Josep Varela, catedràtic de Matemàtiques i antic delegat d’Ensenyament a Lleida. A més de l'autor, hi intervindran Albert Batalla, alcalde de la Seu, i Xavier Falcó, director de l’Institut. Maria Rúbies, matemàtica, pedagoga, i política, va ser professora de matemàtiques de l’IES Joan Brudieu al curs 1962-1963, a més d’exercir el càrrec de Cap d’Estudis.