Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'IES Joan Brudieu serà centre de suport de l'Institut Obert de Catalunya

L'IES Joan Brudieu serà centre de suport de l'Institut Obert de Catalunya

El servei permet estudiar Batxillerat, FP i accés a cicles de manera no presencial El departament d'Educació vol potenciar aquests centres com a alternativa al batxillerat nocturn, que pretén suprimir
Institut Joan Brudieu
13/05/2008 17:04

L’IES Joan Brudieu de la Seu d’Urgell serà centre de suport i col•laborador de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), el centre que a Catalunya ofereix, en la modalitat a distància, els ensenyaments de graduat en educació secundària, batxillerat i formació professional. També s'hi pot fer la preparació de la prova d’accés als cicles formatius de grau superior, i la formació per a la prova d’accés.

El punt de suport de la Seu se centrarà en els ensenyaments de batxillerat, formació professional i els cursos de preparacióa cicles. Quant als ensenyaments de graduat en educació secundària, el centre referent a la Seu és l’AFA. El departament d'Educació ha expressat aquests darrers dies la intenció de potenciar l'IOC com a alternativa al Batxillerat nocturn, que es pretén suprimir.

Entre aquest dijous dia 15 i el dimarts 3 de juny hi haurà el període d’inscripció i matrícula als cicles formatius. De grau mitjà, s'hi pot estudiar Explotació de sistemes informàtics, Equips electrònics de consum, Gestió administrativa, Equips i instal•lacions electrotècniques. I de grau superior, Educació infantil, Gestió comercial i màrqueting, Secretariat, Administració de sistemes informàtics i Desenvolupament d’aplicacions informàtiques.

La formació professional a distància s'ha vist afavorida per la millora de les noves tecnologies. S'adreça sobretot a aquelles persones que, per motius laborals o de mobilitat, tenen dificultats per seguir els estudis de manera presencial. En tot cas, per seguir-los cal tenir accés a un ordinador amb connexió a Internet i tenir uns mínims coneixements informàtics, com els de processador de textos, internet i correu electrònic.

Les sol•licituds es presenten telemàticament pel portal a través de la pàgina d’Internet de l’IESOC (http://ioc.xtec.cat), i la documentació requerida es pot presentar a l'IES Joan Brudieu, com també a l’IESOC, a Barcelona i a l'IES Escola de Treball, a Lleida. Més endavant, s’obriran els terminis d’inscripció i matrícula per als altres ensenyaments a distància.