Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Hug Roger III, pioner a impartir el cicle de guia i informació mediambienal

L'Institut Hug Roger III, pioner a impartir el cicle de guia i informació mediambienal

La nova oferta és única a l'Alt Pirineu i a la demarcació. També s'incorpora el cicle superior d'activitats comercials en l'àmbit turístic
Reunió entre Miquel Àngel Cullerés i institucions del Pallars Sobirà (Foto: ACN)
22/05/2017 18:57

L'Institut Hug Roger III de Sort impartirà el curs vinent dos cicles formatius nous. Es tracta del cicle de grau mitjà, 'Activitats comercials en l'àmbit turístic' i del cicle de grau superior 'Guia, informació i assistències turístiques en l'àmbit mediambiental'. Aquesta oferta forma es duran a terme d'acord amb la demanda i les necessitats del sector turístic del territori.

La titulació de guia mediambiental és una oferta única a l'Alt Pirineu i a tota la demarcació de Lleida. El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, ha explicat que aquest cicle pot servir a gent amb experiència laboral per requalificar-se i obtenir una formació reconeguda pel departament d'Ensenyament. Cada curs compta amb unes 30 places.

Cullerés ha explicat a l'ACN que Sort és el lloc idoni per impartir aquest segon curs a causa de l'entorn. La comarca del Pallars Sobirà acull dos espais protegits: el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. El delegat territorial ha explicat que aquests cursos també estan pensats per ajudar a fixar els joves al territori i que trobin en aquest sector una sortida laboral.

Aquestes propostes se sumen al cicle de grau mitjà de Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural i al cicle superior d'Animació d'activitats físiques i esportives.