Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Joan Brudieu organitza la Fira de Petits i Joves Emprenedors

L'Institut Joan Brudieu organitza la Fira de Petits i Joves Emprenedors

La mostra s'engloba en les II Jornades de Formació Professional, que enguany es fan al llarg de quatre dies, del 17 al 20 d'abril. El programa inclou tallers, presentació de treballs de recerca i una taula rodona
Fira i Mostra de Petits i Joves Emprenedors
13/04/2018 17:16

L'Institut Joan Brudieu celebrarà aquesta setmana vinent les seves Jornades de Formació Professional, que per a aquesta segona edició presenten un programa molt complet d'activitats. De fet, l'esdeveniment es durà a terme al llarg de quatre dies, entre el 17 i el 20 d'abril.

Les Jornades començaran dimarts 17 d'abril a les 12 del migdia amb un taller de negociació i relacions interpersonals a càrrec del Coach d’equips Ferran González. A 2/4 de 4 de la tarda li prendrà el relleu un taller de lideratge a l’aula, adreçat al professorat, a càrrec del coach Ferran González. També hi haurà, a la mateixa hora, un taller de drons a càrrec de l’alumne Tomàs Boetto, que continuarà amb una segona sessióm a 2/4 de 5.

Dimecres dia 18, entre les 10 del matí les 2 del migdia se celebrarà la Fira i mostra de Petits i Joves Emprenedors, que estarà instal·lada a la Plaça dels Oms i a la Sala de Sant Domènec. La inauguració oficial, a les 10, serà a càrrec de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla. A les 11 es farà una pausa i un esmorzar per als participants. Al llarg del matí hi haurà tallers creatius d'escultures, postals, ruleta i trencaclosques.

A la tarda, des de 2/4 de 4, es podrà seguir l'exposició de treballs de recerca d'aquest curs, a càrrec d'alumnes de l’Institut Joan Brudieu en col·laboració amb els projectes de cicles formatius de La Salle. Es presentarà treballs sobre: Disseny i Implementació d’un quadcòpter; Composició creativa 3D i animació de presentacions; Motxilles ergonòmiques; Màrqueting de guerrilla; Educació emocional; Influència del masclisme en els fills; Ecowheels, SL, i BUP- BUP, junts creixem millor. Com a cloenda de la jornada (17.20h), a la sala d'actes es presentarà el web del projecte cooperatiu que un grup d'alumnes de l'institut han iniciat amb l’Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR).

El tercer dia, dijous dia 19, començarà amb una conferència Carmen Pérez, del Departament de Recursos Humans de Pyrénées, que explicarà com buscar feina i com es fan els processos de selecció de personal. La xerrada començarà a 3/4 de 9 del matí. Més tard, a quarts de 10, la seguirà una conferència de Joves Emprenedors, amb Jordi Jordana, gestor i administrador; Jordi Fàbrega, metge de la Cooperativa Pediatria dels Pirineus, i la professora Marta Granyó. A la mateixa hora, també hi haurà una taula Rodona d'ex alumnes cicles formatius. A les 12 del migdia, al pati exterior, s'iniciarà el Taller 5 Estacions, sobre primers auxilis i simulacre, a càrrec del Servei Andorra Atenció Sanitària. També al migdia, s'impartirà un taller d’intel·ligència financera amb Marta Granyó. I pels vols de les 2 es podrà seguir una xerrada sobre Lego a 3r d'ESO, a la Sala d'Actes.

A la tarda, des de 2/4 de 4, s'oferirà un taller d'habilitats comunicatives, novament a càrrec de Marta Granyó, i una xerrada de la Fundació Persona i Valors-Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE). Per acabar el dia, a 2/4 de 5 s'explicarà l'activitat de la Fundació Integra Pirineus

Les Jornades de Formació Professional finalitzaran divendres dia 20 amb un taller de creació d’empreses a càrrec de CP’AC, a partir de 2/4 d'11 del matí, i una xerrada sobre la criptomoneda Bitcoin, a la tarda (17.20h).