Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Joan Brudieu participa de la Setmana de la Ciència

L'Institut Joan Brudieu participa de la Setmana de la Ciència

El centre urgellenc ha organitzat una taller sobre experiments i una xerrada sobre l'alimentació de vaques i vedells L'estadística, l'aigua i Einstein són els eixos principals de l'edició d'enguany
Institut Joan Brudieu - Setmana de la Ciència 2013
22/11/2013 13:01

L'Institut Joan Brudieu s'ha sumat aquests dies a la 18a Setmana de la Ciència, que se celebra arreu de Catalunya. El programa engloba activitats de divulgació científica a tot el territori.

Aquest dimarts passat, l'institut urgellenc va organitzar el taller anomenat "Experiments al·lucinants", a càrrec de Lluís Nadal Balandras, en què es van fer treballs pràctics de laboratori destinats a l'alumnat de 4t d'ESO, en dos torns (vídeo).

Dimecres, dins del Dia de la Ciència a les Escoles, hi va haver una conferència sobre la influència de l'alimentació de vaques i vedells sobre la funció metabólica i producció lletera futura. L'investigador Àlex Bach Ariza explicà la seva tasca, tant des del vessant científic com humà, a l'alumnat de primer i segon de Batxillerat.

Els temes centrals de l'edició d'enguany de la Setmana de la Ciència són l’estadística, l’aigua i Einstein amb motiu de la celebració, aquest 2013, de l’Any Internacional de l’Estadística, l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua i la commemoració del 90è aniversari de la visita d’Albert Einstein a Catalunya. La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.