Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Lliurament de 143 ulleres a l'ONG Cruzada por la Alegría per a nens i nenes de Cuba

Lliurament de 143 ulleres a l'ONG Cruzada por la Alegría per a nens i nenes de Cuba

L'Òptica Isern de la Seu d'Urgell les ha graduat de manera personalitzada i les ha lliurat a l'entitat solidària que presideix Pere Mentruit. La regidoria de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament urgellenc ha finançat la donació amb més de 7.100 euros
Lliurament de 143 ulleres a l'ONG Cruzada por la Alegría per a nens i nenes de Cuba
13/05/2020 23:03

Aquest dimecres ha tingut lloc a la Seu d’Urgell el lliurament d’una partida de 143 d’ulleres graduades per a un projecte solidari que lidera l’ONG Cruzada por la Alegría. L’acte ha tingut lloc davant de l’Òptica Isern de la Seu d’Urgell, establiment que s’ha encarregat de graduar les ulleres, que s'enviaran a Cuba a través de l'entitat solidària que presideix l’urgellenc Pere Mentruit.

A l'entrega del material hi ha assistit el regidor de Solidaritat de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell, Joan Gurrera. Totes les ulleres s’han muntat sota recepta mèdica personalitzada, perquè puguin ser utilitzades pels nens i nenes del Departament d’Oncologia de l’Hospital Infantil Sur de Santiago de Cuba que les necessiten.

La donació ha estat finançada amb 7.108,20 euros pel consistori urgellenc. Aquesta és la segona fase de la iniciativa, emmarcada dins l’any 2019. En la primera fase del projecte es va fer una donació de 5.833 euros per a material sanitari, que es va destinar al mateix hospital cubà.