Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Lliurament de guardons del Premi Joles Sennell 2018 de contes infantils

Lliurament de guardons del Premi Joles Sennell 2018 de contes infantils

L'acte, obert a tothom, tindrà lloc aquest dissabte dia 30, a les 11 del matí al pati de la Biblioteca Sant Agustí, que organitza el certamen juntament amb RàdioSeu. La matinal es completarà amb un espectacle de màgia i la lectura d'un conte
Premi Joles Sennell 2018
29/06/2018 11:10

El pati de la Biblioteca Sant Agustí acollirà aquest dissabte dia 30, a les 11 del matí, l'acte de lliurament de guardons del Premi Joles Sennell 2018. El certamen, organitzat conjuntament pel centre de lectura municipal i RàdioSeu, premia contes per a infants escrits en català i a càrrec d'autors de totes les edats, per la qual cosa té diverses categories.

La matinal començarà amb la designació dels premis i el lliurament als seus autors. Tot seguit, a 3/4 de 12 del migdia, es completarà l'acte amb un espectacle de màgia a càrrec de Tresa Gibert. Prèviament, es llegirà el conte 'No t'oblidis de mirar per la finestra', d'Ester Farran, guanyadora de la categoria d'adults premi 'Contes que compten' l'any 2013. L'activitat comptarà amb la projecció de les il·lustracions de Jordi Sales, publicades per Edicions Salòria, i la lectura de Pilar Señís, Montse Rollán, Guillem Pintat i Esteve Casal.

El Premi Joles Sennell celebra enguany la tercera edició i dóna continuïtat al concurs Contes que Compten. La convocatòria estableix cinc categories segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B), dels 14 als 15 anys (categoria C), dels 16 als 17 anys (categoria D) i a partir dels 18 anys (categoria E). Com a novetat destacada d'enguany, s'ha augmentat la dotació econòmica i el guanyador de la categoria E rebrà un premi de 1.000 euros, a més a més d'altres obsequis dels patrocinadors com ara material informàtic, entrades per a espectacles culturals i vals de compra.

El jurat ha estat format enguany per Pep Albanell, escriptor i autor de capçalera de la Biblioteca Sant Agustí; Isidre Domenjó, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Urgell; M. Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Ester Farran, guanyadora de l’edició del 2013; Susanna Isern, escriptora de llibres infantils; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu; Isabel Rodríguez, docent del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya i Montse Rollán, bibliotecària de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera.

Premis

Categoria A: 100 € gentilesa de MicroSeu, 25 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra de 50 € de la Llibreria papers, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria B: 100 € gentilesa de Mútua Comarcal, 25 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra de 50 € de la llibreria Fiord, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria C: 100 € gentilesa de Fustes Grau, 50 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra per valor de 50 € a la llibreria La Salvat, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria D: 200 € gentilesa de “La Caixa”, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, un val de compra per valor de 50 € de la llibreria Purgimon, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres.

Categoria E: 1.000 € pel guanyador gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, una entrada doble per un concert programat dins el FEMAP 2018 gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell valorada en 50 €, un val de compra per valor de 50 € de la llibreria 4 Fulls, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu de “La Caixa” i un lot de llibres. En la mateixa categoria, per al finalista, s'ha dotat un premi de 100 € gentilesa de “La Caixa” i un lot de llibres.