Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Lliurament d'orles als set joves urgellencs que finalitzen el curs del PTT

Lliurament d'orles als set joves urgellencs que finalitzen el curs del PTT

Sis alumnes han aprovat, cinc han obtingut l’accés al cicle formatiu de grau mitjà i dos seguiran formant-se a l’Escola d’Adults, mentre que dos dels joves s’incorporen al món laboral
Final de curs del PTT 2018-2019 a la Seu
06/06/2019 17:40

Aquest migdia la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’hi ha celebrat aquest l’acte de lliurament d’orles dels 7 alumnes que han seguit el curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, emmarcat en els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) que organitzen el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament urgellenc.

Els alumnes del curs del PTT han recollit el document de mans de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; la responsable territorial del Pla de Transició al Treball, Eva Ribera, i la tutora del curs, Mercè Valls. Batalla els ha felicitat per haver acabat el curs i els ha aconsellat que segueixin formant-se com a futurs professionals, perquè "el curs del PTT només és l’inici per poder continuar amb la vostra formació”.

En aquest acte també s’ha projectat un vídeo que resumeix parts dels projectes realitzats per aquest nois i noies que acaben de cursar el PTT, i que han elaborat amb el professor especialista en audiovisuals, Àlex Bertran. D’aquests 7 alumnes que han fet el curs, 6 l’han aprovat, 5 han aprovat la prova d’accés al cicle formatiu de grau mitjà, i 2 seguiran els seus estudis a l’Escola de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell. Dos més s’incorporaran properament al món laboral.

Els joves del curs del PTT han adquirit coneixements teòrics i pràctics de les branques professionals d’auxiliar de comerç, oficina i atenció al públic. Els alumnes han pogut fer les seves pràctiques en un total de 8 empreses i institucions del territori: els supermercats Caprabo, Plusfresc i BonÀrea de la Seu, el BonÀrea de Bellver de Cerdanya, Micro Seu, Les Mesures, la Biblioteca Sant Agustí i l'Ajuntament de la Seu d’Urgell.

A més a més, els joves han elaborat un curtmetratge que forma part d’una exposició del Departament de Cultura de la Generalitat, que porta per títol La veu de la terra i que que inclou textos d’escriptors de l’Alt Urgell. El PTT és una línia de formació que facilitat la inserció laboral i la continuïtat educativa a joves que no hagin obtingut el graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).