Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Lliurament gratuït de mascaretes i gel hidroalcohòlic a comerços i empreses de la Seu d’Urgell

Lliurament gratuït de mascaretes i gel hidroalcohòlic a comerços i empreses de la Seu d’Urgell

Tindrà lloc en els pròxims tres dies a la Sala de Sant Domènec, de 8 a 11 del matí i de 3 a 5 de la tarda. Els diferents sectors econòmics tenen una jornada assignada
Lliurament gratuït de mascaretes i gel hidroalcohòlic a comerços i empreses de la Seu d’Urgell
26/05/2020 16:40

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell lliurarà de manera gratuïta mascaretes FFP2 i gel hidroalcohòlic a comerços, establiments i empreses de la ciutat. L'entrega es farà per sectors econòmics a la Sala de Sant Domènec, de les 8 a les 11 h i de 15 a 17 h.

Aquest dimecres podran recollir el material els membres de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i de l’Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic. Dijous serà el torn dels associats a la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell i al col·lectiu Menja’t l’Alt Urgell. Finalment, divendres es repartiran les mascaretes i el gel hidroalcohòlic als socis de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, i als establiments turístics i de restauració.

El consistori reservarà 3 mascaretes FFP2 i un litre de gel hidroalcohòlic per establiment o empresa. Als negocis que tinguin més de cinc treballadors se'ls lliurarà 5 mascaretes. En el moment de recollir el material no caldrà cap acreditació, però es demanarà les dades empresarials per fer la comprovació de la informació obtinguda.

Els comerços, establiments o empreses que no estiguin associats a cap entitat dels diferents sectors econòmics també podran recollir les seves mascaretes i el seu gel hidroalcohòlic. Ho hauran de fer el dia que correspongui al seu sector econòmic.

Les persones que no puguin anar a recollir el material de seguretat i desinfecció poden enviar un correu electrònic a l’adreça per concertar un altre dia i hora de lliurament.