Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Lliuren les claus de quinze habitatges públics del carrer Monturull

Lliuren les claus de quinze habitatges públics del carrer Monturull

Al llarg del matí s'ha signat les escriptures de compravenda Paral.lelament, avui se sorteja 21 pisos de protecció oficial a Martinet
Lliurament dels pisos de Monturull
18/12/2007 11:29

Aquest migdia s'han lliurat, a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, les claus dels quinze dels 24 habitatges de protecció oficial construïts al carrer de Monturull. Aquests pisos els adjudiquen el consistori urgellenc i l'empresa pública ADIGSA en règim de compravenda.

L'obra es va acabar fa deu mesos i ara les persones i famílies que van obtenir un dels pisos hi podran començar a viure. La promoció anava destinada a persones residents al municipi de la Seu d'Urgell amb un mínim de cinc anys d'empadronament. Encara queden per lliurar nou pisos més, que es començaran a ocupar properament.

A l'acte de lliurament hi han intervingut l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs; el director general de Promoció de l'Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó; i el conseller delegat d'Adigsa, Frederic Linares. Gascó ha defensat la nova llei de l'habitatge com una mesura necessària per compensar el desequilibri total entre els salaris i el preu dels pisos de mercat.

Ausàs ha aprofitat per recordar que aquest any vinent ja es començarà la construcció de nous habitatges de protecció oficial a la urbanització de l'Horta del Valira, on hi ha la previsió de fer-ne 122. Els pressupostos de la Generalitat per al 2008 preveuen 1 milió d'euros per a aquesta promoció. Prèviament, ja s'ha signat el conveni amb el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i s'ha redactat els projectes tècnics.

Coincidint amb aquest lliurament de claus, avui el departament de Medi Ambient i Habitatge també fa el sorteig de 21 nous habitatges de protecció oficial a Montellà i Martinet. L'acte serà a les 5 de la tarda, a l'Ajuntament del municipi cerdà, amb la presència del coordinador territorial d'Habitatge a Lleida, Rafel Garcia. Aquest conjunt de pisos, situats a l'antiga Fàbrica de Martinet, s'ha destinat preferentment a famílies que viuen i treballen de forma permanent al municipi, amb l'objectiu de facilitar que es quedin a viure la zona.