Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Llorens creu que s'ha perdut temps quant a la represa de l'aeroport

Llorens creu que s'ha perdut temps quant a la represa de l'aeroport

Pel cap de llista del PP, tampoc no s’ha avançat prou amb la millora de la N-145 Pots escoltar l'entrevista de RàdioSeu a l'apartat de 'Ràdio a la carta'
Logo Eleccions Generals 2008
26/02/2008 14:06

El cap de llista del PP per Lleida a les eleccions al Congrés, Josep Ignasi Llorens, situa com a prioritat per a la propera legislatura la posada en marxa de l’aeroport Andorra-Pirineus. Sobre aquest punt, Llorens va afirmar ahir, en la ronda d’entrevistes que fa aquesta setmana RàdioSeu, que la reobertura de la pista alturgellenca hauria avançat més si s’hagués desenvolupat l’acord que tenien emparaulat els governs espanyol i andorrà la legislatura anterior.

El candidat popular considera que “sabem que s’ha comprat la finca però no en sabem res més” sobre quan es reobrirà la pista. En aquest sentit, Josep Ignasi Llorens creu que la intervenció de la Generalitat “és benvinguda, però ha acabat d’embolicar una mica més una negociació que ja estava avançada”. En aquest sentit, defensa que sigui l’Estat qui lideri la reobertura, ja que “és AENA qui garantiria la seguretat del transport de viatgers, que és fonamental”.

El PP situa com a segona prioritat per a l’Alt Urgell la millora de la carretera N-145. Tot i que l’Estat ha anunciat recentment la licitació de les obres, Llorens creu que “és una obra que ja s’hauria d’haver fet, perquè quan el PP va deixar el govern ja estava a punt per començar”. En la mateixa línia s’expressa pel que fa a la N-260 (Eix Pirinenc). Tot i això, Llorens va reconèixer que en aquest cas la gent té motius per ser escèptic amb les promeses de millora, després que ni amb els governs del PP ni amb els del PSOE no s’ha fet millores significatives al traçat del port del Cantó i de la collada de Toses, que mantenen el mateix recorregut sinuós que dècades enrera.

Pel que fa a la situació dels treballadors fronterers o dels espanyols residents a Andorra, Josep Antoni Llorens va reiterar la proposta que s’eximeixi de declarar tots aquells que cobren menys de 16.000 euros anuals.

A nivell més general, Llorens va posar l’accent en la immigració, ja que considera que “la regularització massiva i el reagrupament s’han convertit en un colador”. El PP aposta per un major control de l’entrada d’estrangers i per l’expulsió immediata d’aquells que cometin delictes. El cap de llista per Lleida també creu que “els problemes reals de la gent han passat a segon terme, quan actualment hi ha persones que han de tancar negocis, famílies que no arriben a final de mes i el preu dels productes bàsics i de les hipoteques s’ha disparat”.