Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Lluís Salvadó parla a la Seu sobre la futura Hisenda catalana

Lluís Salvadó parla a la Seu sobre la futura Hisenda catalana

El secretari d'Hisenda del Govern durà a terme aquest dijous una reunió de treball amb l'alcalde urgellenc, Albert Batalla. També oferirà una xerrada a les 8 del vespre al CETAP-Telecentre, organitzada per ERC
Lluís Salvadó
01/02/2017 17:50

El secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, acompanyat de la delegada del govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Maria Rosa Amorós, mantindrà aquest dijous una reunió de treball amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, per explicar-li el nou model d’implantació territorial de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC), basat en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els serveis vinculats amb els impostos a tots els ciutadans de Catalunya.

El passat mes d’octubre, l’ATC va iniciar els tràmits per contractar, mitjançant concurs públic, el lloguer de locals a 14 municipis de Catalunya, entre els quals hi havia la Seu d'Urgell. Aquest desplegament territorial forma part de l’estratègia de creixement de l'hisenda catalana i respon a la voluntat del Govern de preparar l’administració tributària per a l’assumpció de les plenes competències fiscals.

Durant la reunió, Salvadó comunicarà a l’alcalde la ubicació exacte de l’oficina territorial de gestió tributària al municipi urgellenc i el calendari previst d’implementació de les obres d’adequació del nou local.

Conferència

D'altra banda, Salvadó també oferirà demà mateix a la Seu una xerrada oberta al públic sobre com es vol estructurar la Hisenda en la futura República Catalana. L'acte, organitzat per ERC la Seu, està previst a les 8 del vespre, al CETAP-Telecentre, a la tercera planta de l'edifici de Les Monges.

L'acte forma part del cicle 'La República que farem', amb el qual Esquerra Republicana està explicant arreu del territori els diferents àmbits sobre els quals s'està preparant la transició cap a l'Estat propi, amb l'objectiu d'esvair dubtes sobre la viabilitat de Catalunya per esdevenir a curt termini un nou estat d'Europa.

Lluís Salvadó, nascut a Sant Carles de la Ràpita el 1969, és enginyer industrial de professió. Afiliat a ERC des dels 22 anys, va ser alcalde de la seva població entre 1996 i 1998 i regidor de Promoció Econòmica del municipi fins al 2003. Entre el 2004 i el 2010 va ser delegat del Govern a les Terres de l'Ebre. Ha estat elegit diputat al Parlament per Tarragona a les eleccions del 2012 i el 2015, i ara fa un any va ser nomenat secretari general d'Hisenda.