Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove de l'Alt Urgell celebra el 10è aniversari

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell celebra el 10è aniversari

Els actes commemoratius, a partir d'aquest dilluns dia 19, inclouen una mostra d'art efímer, tallers pràctics, una exposició i un concurs a Instagram. L'any 2008, l'espai de la Seu va ser pioner a Catalunya juntament amb el d'Amposta
Actes del 10è aniversari de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell
16/11/2018 19:05

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell celebra el desè aniversari. L’OJAU es va inaugurar l'octubre de 2008 i va ser -juntament amb la del Montsià, a Amposta- la primera oficina jove d'un pla pilot de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ), el desplegament de la qual ja consta actualment de 42 espais, un a cada comarca.

Per commemorar-ho, aquest dilluns 19 de novembre l’OJAU presentarà l'exposició '10 anys, 10 imatges', en què s'hi mostrarà mitjançant art efímer alguns projectes que s’han dut a terme al llarg d'aquest decenni i que estaran distribuïts per diversos llocs on es troben dels joves urgellencs.

La programació de l'aniversari seguirà dimarts i dijous vinent, dies 20 i 22, amb unes  jornades adreçades a alumnes dels centres educatius de la comarca, que podran experimentar amb els programes que l’OJAU els ofereix mitjançant tallers pràctics. A més a més, al llarg d'aquests dos dies també es podrà visitar l’exposició de cartells '10 anys d’OJAU', que engloba les actuacions realitzades per aquesta oficina i que estarà ubicada a la Sala de Sant Domènec.

L’acte central de celebració serà enmig d'aquests dos dies, dimecres 21 de novembre. A les deu del matí, al Centre Cívic l’Escorxador, es farà una foto de família amb tots els responsables tècnics i polítics que han treballat a l’OJAU aquests deu anys, per agrair-los el suport en el bon funcionament del servei públic.

Concurs a Instagram

En el marc d’aquesta celebració, es convoca un concurs de fotografia a través d'Instagram, que tindrà lloc del 19 al 23 de novembre. Consisteix a fer-se una fotografia (selfie) en algun de les 10 grafits distribuïts pel nucli urbà de la Seu. És obert a joves entre 12 i 35 anys. Totes les fotografies hauran de dur l’etiqueta #10anysOJAU, un títol identificatiu i hauran d’etiquetar l’Oficina Jove de l’Alt Urgell amb la seva adreça d'Instagram: @ojalturgell.

La persona que obtingui més “m’agrada” serà la guanyadora i rebrà dues nits gratuïtes a qualsevol  alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT). Les bases del concurs es poden visualitzar al web de l’OJAU.

L’Oficina Jove es defineix com un equipament global i descentralitzat de l’administració, adreçat a promoure, potenciar i consolidar l'emancipació i la participació del jovent, fruit de la col·laboració i cooperació mútua de la Direcció General de Joventut (que forma part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) amb l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.