Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove del Pallars Sobirà posa en contacte joves i empreses per a les contractacions d'hivern

L'Oficina Jove del Pallars Sobirà posa en contacte joves i empreses per a les contractacions d'hivern

L'objectiu és facilitar l'obtenció de feina, l'activitat econòmica i l'arrelament a la comarca. A la trobada s'hi han presentat 34 candidats per a 43 vacants
Trobada entre joves i empreses del Pallars Sobirà
28/11/2018 12:35

Amb l'objectiu de fixar gent al territori i alhora donar estabilitat a les empreses locals, l'Oficina Jove del Pallars Sobirà ha organitzat aquest dimarts una jornada per facilitar el contacte entre els negocis que busquen treballadors per a la campanya d'hivern i els joves que cerquen feina.

En total, s'han presentat 43 vacants de feina a les quals han pogut optar els 34 candidats participants; 19 dones i 15 homes, amb una mitjana d'edat al voltant dels 26 anys i estudis superiors. Durant la jornada, informa l'ACN, tant els joves com els empresaris han comptat amb una oferta formativa específica, pensada per oferir pautes i recursos que facilitin el desenvolupament dels respectius rols com a candidats d'una banda i com a gestors de l'altra.

Amb posterioritat a la formació han tingut lloc les rondes d'entrevistes breus entre empresaris i candidats, amb l'objectiu que uns i altres tinguin l'oportunitat d'identificar oportunitats mútues de treball i col·laboració. La primera jornada d'aquestes característiques ja es va celebrar durant la campanya d'estiu. Els bons resultats han portat a l'Oficina Jove del Pallars ha organitzar aquesta segona sessió.