Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove implanta el programa 'Q de festa' als locals d'oci de la Seu

L'Oficina Jove implanta el programa 'Q de festa' als locals d'oci de la Seu

El certificat garanteix el compromís dels establiments per oferir un servei de qualitat als joves En la campanya hi participen el complex La Murga i els pubs l'Estolador i FM
'Q de festa'
24/01/2012 16:33

El servei de salut de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell implanta el programa Q de Festa! als locals d'oci nocturn de la Seu. Els establiments que s'hi han adherit són el Complex La Murga i els pubs l'Estolador i FM.

Els tres locals han estat avalats per la seva qualitat pel Departament de Salut de la Generalitat i, així, passen a formar part d'una xarxa de locals i festivals d'oci nocturn, en un projecte pioner a nivell europeu.

Q de Festa! és un programa de prevenció i reducció de riscos per als locals d'oci nocturn. Es pretén assegurar la formació del personal i que donin informació sobre alcohol i drogues, transport públic, aigua fresca i venda de preservatius. També s'hi té en compte la venda d'aliments, la carta de còctels sense alcohol i l'assistència mèdica.

Ara fa dos anys, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ja va endegar un nou programa de prevenció de riscos als locals d'oci nocturn, anomenat Nits de Qualitat.