Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove ofereix novament una subvenció a activitats per a gent jove a l'Alt Urgell

L'Oficina Jove ofereix novament una subvenció a activitats per a gent jove a l'Alt Urgell

Els interessats la poden sol·licitar fins al 29 de novembre. L'objectiu és potenciar l'associacionisme juvenil i les propostes adreçades al col·lectiu
Subvenció a activitats per a gent jove
14/05/2019 17:38

L'Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) ofereix per segon any consecutiu una subvenció per aquelles entitats no lucratives que hagin realitzat activitats per a joves a la comarca durant l’any 2019, per tal de fomentar la participació d'aquesta franja d'edat. Al 2018 es va subvencionar activitats dels Geganters de Peramola i el CAU (AEiG Urgellenc).

L'ajut vol prestar suport, tant tècnic com de difusió de les activitats i cessió de material, entre d’altres. Enguany, a més a més, convoca una subvenció per a entitats sense ànim de lucre de l’Alt Urgell que organitzen activitats per a joves a la comarca, en aquest cas per afavorir la creació d’associacions i enfortir les ja existents. També es busca augmentar l’oferta d’eines i recursos per a entitats juvenils i facilitar i millorar la interlocució del jovent amb l’administració.

Entitats beneficiàries

Les entitats que es poden beneficar d’aquesta subvenció són les associacions registrades al cens d’entitats juvenils de la Generalitat o bé les entitats i associacions sense ànim de lucre (inscrites en el Registre d’Associacions de la Generalitat) que facin o promoguin activitats adreçades específicament a joves.

L’import màxim que es pot subvencionar és del 90% de les despeses acreditades, en base a un barem de criteris. El termini per sol·licitar l’ajut, amb la justificació de despesa corresponent, és el 29 de novembre. Les bases es podeu trobar a:  a la pàgina web de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i al web del Consell Comarcal.