Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove organitza un curs de primers auxilis

L'Oficina Jove organitza un curs de primers auxilis

La sessió, el 19 de desembre, ensenyarà a valorar com tractar un malalt inicialment Les inscripcions es poden fer al local del Centre Cívic l'Escorxador
Centre Cívic l'Escorxador
30/10/2012 08:19

El Servei de Salut de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha organitzat un curs de primers auxilis bàsics que constarà d'una hora teòrica i una altra de pràctiques.

Dins la teoria, el curs incidirà en temes com la valoració de l'entorn de la persona a qui se li practica la maniobra d'auxili, si està conscient o inconscient, l'obertura de la via aèria, la comprovació de la respiració, alerta i maniobres de RCP, posició lateral de seguretat i valoració de situacions especials, entre d'altres qüestions. Pel que fa la part pràctica del curs, els alumnes realitzaran maniobres de primers auxilis amb material especialitzat.

El curs es realitzarà dilluns 19 de novembre, de les cinc de la tarda a les set del vespre. En la realització d'aquest curs també hi col·labora SANIFORM.

El cost és de 10 euros per persona i es portarà a terme a les instal·lacions del centre cívic l'Escorxador. La inscripció es fa a l'Oficina Jove o enviant un correu a alturgell@oficinajove.cat.