Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove organitza una nova edició del curs de premonitors de lleure

L'Oficina Jove organitza una nova edició del curs de premonitors de lleure

Tindrà lloc del 29 de juny a 2 de juliol i les inscripcions es poden fer al recinte de l'Escorxador. El preu del curs és de 38 euros i les places són limitades
18/06/2015 18:30

L’Oficina Jove de l'Alt Urgell ha organitzat una segona edició del curs de premonitors de lleure davant la gran demanda que va obtenir la primera convocatòria d'aquesta mateixa formació. Aquest curs, que està adreçat a joves a partir de 16 anys, s'inclou en l'oferta formativa Pack Lleure 2015.

El curs tindrà lloc del dilluns 29 de juny al dijous 2 de juliol, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, a les instal·lacions de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. Les inscripcions cal fer-les a la mateixa Oficina Jove, on s'oferirà més informació respecte a aquest curs relacionat amb el món de lleure. El preu del curs és de 38 euros. Les places són limitades. L'Oficina Jove, a través de l'Ajuntament de la Seu, expedirà un certificat d'assistència una vegada finalitzat el curs.

El curs de premonitor de lleure s'estructura en dos tipus de continguts: teòrica i tècniques. La part teòrica ofereix una base sobre la qual fomentar la didàctica i també a donar elements útils d'anàlisi per la reflexió de “fer de monitor/a”. Pel que fa a les tècniques, s'ofereixen recursos per portar a terme la metodologia.

Els objectius són: sensibilitzar possibles futurs monitors i monitores sobre la tasca d'educació que portaran a terme amb els infants, oferir elements de reflexió sobre què significa educar i no entretenir. iniciar un ventall de recursos tècnics que donen suport a la tasca educativa. practicar una programació pedagògica prèvia, i informar de les diferents tasques del premonitor.

A més a més, tot el professorat són persones de la comarca, és a dir, joves amb el títol de directors amb el món del lleure. Hi col·laboren l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, la Direcció General de Joventut i l'Escola Forca.