Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / L'Oliana s'emporta el derbi amb el Castellciutat (4-1)

L'Oliana s'emporta el derbi amb el Castellciutat (4-1)

L'Organyà guanya el líder de Primera, el Guissona (2-1), i La Seu perd a Ponts (2-0). A tercera, el Nargó venç a Angularia (2-1) i el Peramola empata a zero amb el Butsènit El Trans Seu supera clarament la Penya Barcelonista d'Oliana (1-10) Triomf dels infantils del CH Cadí amb el Lloret (5-4)
Una jugada del CF Organyà (Lluís Espar/cforganya.com)
03/03/2008 09:28

El derbi de Segona territorial s'ha saldat amb un clar triomf de l'Oliana sobre el Castellciutat (4-1). El Castellciutat es va avançar als 10 minuts, amb un gol de Luque, però Auberni va empatar al minut 25. A partir d'aleshores, els locals van dominar el matx. A la segona part, dos gols més d'Auberni i un d'Aran van sentenciar el matx. L'Oliana suma 23 punts i és desè, mentre que el Castellciutat és 13è amb 21 punts.

L'altra notícia de la jornada ha estat el triomf de l'Organyà sobre el líder de Primera, el Guissona, per 2-1. L'Organyà és ara vuitè amb 35 punts, empatat amb l'Andorra. La Seu ocupa el quinzè lloc, amb 20 punts, després de perdre ahir a Ponts per 2-0. Finalment, a Tercera, el Nargó és tercer, a 2 punts del líder, ja que va guanyar a Angularia per 1-2. El Peramola va empatar a zero amb el Butsènit.

-----------------------------------------------

A l'altre derbi de la setmana, el de futbol sala, el Trans Seu ha vençut clarament la Penya Barcelonista d'Oliana, per un contundent 1-10. Així, l'equip urgellenc segueix liderant el seu grup amb 53 punts, vuit més que el Navès.

En hoquei patins, el millor resultat de la jornada ha estat el triomf dels infantils del CH Cadí amb el Lloret, per 5-4. L'aleví va perdre amb el Sant Cugat per 1-18. En els enfrontaments amb el Bell-lloc, empat a 2 per als prebenjamins i derrotes del benjamí (0-7) i de l'escola (1-3).