Sou a: Inici / Notícies / L'Organyà, cinquè després de guanyar a Alcarràs (0-1)

L'Organyà, cinquè després de guanyar a Alcarràs (0-1)

Empats de La Seu amb el Mollerussa (2-2) i del Nargó a Vilanova (0-0) i derrota de l'Oliana a Angulària (3-2) També perden el FS La Seu amb el Tàrrega (4-6) i el CH Cadí amb el Casal l'Espluga (2-5)

07/11/2011 09:32

El CF Organyà s'ha situat en cinquena posició de Segona Catalana després de guanyar a Alcarràs (0-1) amb un gol de Freixes a tres minuts del final. L'equip ganxo suma 16 punts, quatre menys que el líder, el Cervera.

De la seva part, La Seu va empatar (2-2) amb el Mollerussa, amb qui segueix igualat a la classificació amb 12 punts. Els visitants van remuntar els dos gols marcats per Xavier i Bernat a la primera part.

A Tercera, l'Oliana segueix a la part baixa arran de la derrota amb l'Angulària (3-2) i és avantpenúltim amb 5 punts. I a Quarta, la mateixa situació per al Coll de Nargó, que va empatar a zero a Vilanova de l'Aguda.

En futbol sala, derrota de La Seu amb el Nayox Tàrrega (4-6). També ha perdut el CH Cadí sènior amb el Casal l'Espluga (2-5). Aquest dissabte s'ha fet la presentació oficial d'equips d'hoquei de la Seu. En els derbis amb l'Andorra, els alevins van guanyar per 1-0 i els infantils van perdre per 3-9.