Sou a: Inici / Notícies / L'Organyà perd en el partit aplaçat a Andorra (2-0)

L'Organyà perd en el partit aplaçat a Andorra (2-0)

Aquest diumenge hi ha quatre partits de futbol a l'Alt Urgell: La Seu-Alpicat, Organyà-Juneda, Nargó-Torà i Peramola-Barbens. El Castellciutat es desplaça a Rialp, i l'Oliana a Linyola El Trans Seu rep el líder de grup, la Penya Barcelonista de Cubells Els infantils del CH juguen amb el Castellar; i els alevins amb el Bell-lloc

L'equip del CF Organyà
07/12/2007 09:56

El Club de Futbol Organyà va perdre ahir per 2-0 el partit que tenia aplaçat contra l'Andorra. El conjunt blanc-i-blau va començar buscant el gol, però ben aviat els andorrans van prendre la iniciativa. Els gols, però, van arribar a l'inici de la segona part. Amb aquest resultat, l'Organyà segueix vuitè del seu grup a Primera Territorial.

Aquest diumenge, hi haurà quatre partits de futbol a la comarca: la Seu rebrà l’Alpicat, l’Organyà el Juneda, el Nargó el Torà, i el Peramola el Barbens.. El Castellciutat es desplaça a Rialp, i l’Oliana a Linyola.

----------------------------------------------

En futbol sala, el Trans Seu té un partit molt important ja que rep el líder, la Penya Blaugrana de Cubells. El conjunt urgellenc ocupa el segon lloc. L'Oliana també jugarà a casa, amb el Sedó.

En hoquei patins, l’infantil del CH Cadí juga aquest dissabte a Castellar. L’aleví rebrà el Bell-lloc. Els equips pre-benjamí i benjamí ja descansen fins després de les vacances de Nadal.