Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / L'Organyà segueix líder amb un 1-2 a la Pobla

L'Organyà segueix líder amb un 1-2 a la Pobla

Triomf també del Castellciutat sobre el líder Agramunt (3-0), empats de la Seu a Alpicat (2-2) i de l'Oliana a Tornabous (1-1) i derrota del Nargó amb el Verdú (2-4) Mals resultats pel CH Cadí sènior a Juneda (6-2) i pels equips de l'handbol Sant Ot
Aixovall
08/02/2010 09:35

El CF Organyà continua la seva cursa cap a Preferent, després d'haver guanyat a la Pobla de Segur per 1-2. El duel pirinenc no es va decidir fins a la recta final, amb dos gols de Juanjo, un de falta i un altre de penal, que van ser protestats per l'equip pallarès. L'emoció es va mantenir amb el gol local, però l'Organyà arriba ja als 44 punts, cinc més que l'EFAC i amb un partit menys.

Al mateix grup, La Seu ha tret un empat (2-2) de la vista a Alpicat i ara té 15 punts, però segueix cuer. L'equip urgellenc no va poder fer valer les dues dianes d'Aleix a la primera part, i els del Segrià van neutralitzar el resultat a la represa.

A Segona, la notícia és la contundent victòria del Castellciutat sobre el líder, l'Agramunt, per 3-0. Els dos equips van oferir al nombrós públic un partit molt disputat, però va ser el Castellciutat el més efectiu. Raya va marcar un penal al minut 28 i va sentenciar al 68 amb un altre gol. La festa es va arrodonir amb el 3-0 marcat per Díez-Canedo. L'equip groc-i-blau suma ja nou triomfs seguits i ha pujat fins al quart lloc, amb 37 punts.

De la seva part, l'Oliana és setzè, després d'empatar (1-1) a Tornabous. I a Tercera, el Coll de Nargó ha perdut amb el Verdú (2-4) i ara és tretzè, amb 16 punts.

En hoquei patins, el CH Cadí sènior ha perdut a la pista del Juneda per 6-2. I pel que fa a l'handbol, també hi ha hagut derrotes, en aquest cas a casa: pels juvenils de l'Opel Rubio Sant Ot amb el Berga (19-20), pels cadets amb el Sant Joan Despí (19-33) i pels infantils amb l'Agramunt (10-23).