Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / L'Urban Sport La Seu acull una prova de l'Open Head de la Federació Catalana de Pàdel

El torneig va comptar amb 40 parelles, rècord de participació en un torneig federat al Pirineu. Berta Perdigués i Mònica Montraveta van vèncer a la 1a categoria femenina; i Gustavo Morales i Allen Perel, a la masculina
23/06/2021 11:28

L'Urban Sport La Seu ha acollit aquest cap de setmana passat un Open Head, torneig federat que va comptar amb la participació de 40 parelles (entre categories femenina i masculina), rècord de participació d´un torneig de la Federació Catalana de Pàdel al Pirineu.

L'esdeveniment "va escenificar el fort creixement del pàdel a l´Alt Urgell i a la resta del Pirineu, on cada vegada són més les persones que practiquen aquest esport", segons valoren des del complex urgellenc. L´Open Head de la Seu va comptar amb parelles de l´Alt Urgell, Andorra, la Cerdanya, Barcelona, Lleida i Tarragona.

A la categoria de 1a femenina, la parella d´Organyà formada per Berta Perdigués i Mònica Montraveta va vèncer a la final, davant de les jugadores de l´Urban La Seu Anna Aguareles i Dolores Cejas. A 3a femenina, Cristina Rohmund i Anna Leirado, de Puigcerdà, es van imposar en la final a les ganxes Maria Josep Alonso i Esther Muntada.

A 1a categoria masculina, la parella formada pel resident andorrà Gustavo Morales i pel barceloní Allen Perel va guanyar en la final contra els lleidatans Sergi Utges i Gerard Martí. Finalment, a 3a masculina, els ceretans Ismael Freire i Nil Celades van vèncer a la final davant de la parella urgellenca formada per Esteve Segon i Aleix Burgueño.

D'altra banda, l´Urban Sport La Seu comptará amb la participació dels seus 4 equips (2 femenins i 2 masculins) a l´edició 2021 de la Copa Catalunya, campionat que està format pels 4 millors equips de cada categoria en finalitzar la primera volta de la fase regular de la Lliga Catalana. El club de pàdel urgellenc serà l´únic que comptarà amb tots els seus equips en aquest esdeveniment. La Copa Catalunya celebrarà els partits de fase prèvia al club de pàdel Indoor Lleida.

• Finalistes masculins de l'Open Head a la Seu d'Urgell (Urban Sport)
  • Finalistes femenines de l'Open Head a la Seu d'Urgell (Urban Sport)