Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'urgellenc Eugeni Bregolat obre la 18a Trobada Empresarial del Pirineu

L'urgellenc Eugeni Bregolat obre la 18a Trobada Empresarial del Pirineu

La Trobada arriba a la divuitena edició i demà serà inaugurada pel president de la Generalitat, José Montilla.
Logo Trobada Empresarial al Pirineu
07/06/2007 12:17

La Trobada Empresarial al Pirineu, que comença aquesta tarda a l'Hotel Condes de Pallars de Rialp, reuneix alguns dels principals responsables empresarials del país per a debatre sobre els reptes que suposa el creixement per a una empresa. Sota el títol 'Créixer o vendre? L'empresa davant del repte de créixer o desaparèixer', la Trobada arriba a la divuitena edició i demà serà inaugurada pel president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla.

Per a la jornada d'avui s'ha previst la conferència inaugural a càrrec de l'exambaixador de l'estat espanyol a la Xina i a Rússia i actual ambaixador a Andorra, Eugeni Bregolat, que parlarà sobre l'impacte de la Xina en l'economia catalana. Després es farà una taula rodona sobre la gestió del dèficit d'aigua que els experts preveuen per aquest segle. Entre d'altres personalitats, intervindran el president de la Confederación Hidrográfica del Ebro, José Luís Alonso, així como el president de la Comunitat de Regants del Canal Segarra-Garrigues, Josep Paris.

De fet, el tema de la gestió de l'aigua és un dels punts destacats que planteja la Trobada, degut a les futures situacions d'escassetat que pronostiquen el estudis sobre canvi climàtic. Un altre dels eixos d'aquest encontre serà l'anàlisi de les perspectives econòmiques actuals, que presentarà durant la sessió de demà divendres el subdirector general de La Caixa, Jordi Gual.

Cal destacar que també per a demà hi ha una de les principals novetats que conté aquesta edició i és la presentació del pla estratègic que ha plantejat un país com és Andorra de cara als propers anys. Aquesta presentació, que servirà com a cloenda, la farà el cap del govern andorrà, Albert Pintat.

Durant la Trobada s'hi espera l'assistència de destacats membres de l'economia catalana i espanyola, com el president del Grup Editorial Planeta, José Manuel Lara, o director general d'Endesa a Espanya i Portugal, José Bogas. També es preveu la visita d'Artur Mas.