Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més a prop la urbanització de la Ciutadella de Castellciutat

Més a prop la urbanització de la Ciutadella de Castellciutat

El plenari va aprovar de forma provisional el Pla de Millora urbana de la zona El ple també va donar el vistiplau a l'acord que acaba amb el litigi històric dels límits amb Montferrer i Castellbò
Ciutadella de Castellciutat
05/09/2007 13:41

L'Ajuntament de la Seu va fer ahir l'aprovació provisional del Pla de Millora Urbana de la Ciutadella de Castellciutat, que va comptar amb el vot a favor de tots els grups i l'abstenció d'ICV. Aquest pas fa més pròxima la urbanització i millora d'aquesta zona, que s'ha plantejat amb un projecte novedós i ambiciós pel que fa a la utilització de les noves tecnologies.

El plenari d'ahir també va donar el vistiplau a un acord sobre l'alteració del terme municipal de la Seu en el seu límit amb el de Montferrer i Castellbò.

En aquest sentit, finalitza un litigi referent als límits del polígon que ha resolt a favor de la Seu un organisme competent de la Generalitat. L'alcalde urgellenc, Jordi Ausàs, ha indicat, però, que 'ara caldrà continuar treballant conjuntament amb Montferrer per tirar endavant els projectes i interessos comuns'.