Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 2.000 treballs presentats al Concurs Escolar de Nadales

Més de 2.000 treballs presentats al Concurs Escolar de Nadales

Els guanyadors han estat Jaume Estany Fernández, en dibuix; i Clara Garreta Bentanachs, en poesia
Dibuix de Jaume Estany, guanyador del Concurs de Nadales
18/12/2007 16:18

Un total de 2.193 treballs han estat presentats per les escoles de l’Alt Urgell al Concurs de Nadales que, per divuitè any consecutiu, convoca i organitza el Consell Comarcal. D’aquests treballs, 1.668 corresponen a la modalitat de dibuix i 525 a la de poesia. En el concurs hi han participat 12 escoles, gairebé la totalitat dels centres d’educació infantil i primària de la comarca.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc ahir al vespre a la seu del Consell Comarcal. Hi van ser presents el vicepresident primer, Ventura Roca, i directors de les escoles participants.

El guanyador absolut de dibuix ha estat Jaume Estany Fernández, de primer curs de primària del col•legi Sant Jordi d’Oliana. La guanyadora absoluta en poesia és Clara Garreta Bentanachs, de quart de primària del col•legi La Salle de la Seu d’Urgell. Aquests dos treballs il•lustren la nadala oficial del Consell Comarcal. D‘altra banda, el centre amb un major nombre de premis va ser el col•legi Pau Claris de la Seu, amb un total de 20.

Les bases del concurs preveuen que, per cada categoria i modalitat, s’atorguin tres premis. Tanmateix, atesa la qualitat dels dibuixos presentats enguany, el jurat va decidir donar, a més a més, diversos ex aequo i accèssits. En total, es van lliurar 36 premis en la modalitat de dibuix i 12 en la de poesia. Cada guardó consisteix en un lot de llibres (de 3 a 5, segons el premi) i una làmina en format A3, amb la reproducció de l’obra, que acredita l’obtenció del premi. Com a obsequi de participació, cada alumne ha rebut una motxilla amb la nova imatge promocional de l'Alt Urgell.