Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 250 nens i nenes obren la Festa Major de la Seu d'Urgell

Més de 250 nens i nenes obren la Festa Major de la Seu d'Urgell

Els joves dels casals d'estiu han protagonitzat aquest divendres al matí una rua per la ciutat La celebració d'enguany comptarà amb un estand de prevenció de drogues i conductes de risc
26/08/2011 18:31

Aquest divendres ha tingut lloc pels carrers de la Seu d'Urgell el cercavila infantil, acte que ha iniciat la programació de la Festa Major 2011. La rua ha estat protagonitzada per més de 250 nens i nenes dels casals d'estiu de la ciutat. Els joves han volgut desitjar una bona molt bona festa major a tothom.

El cercavila infantil, que s'ha iniciat a la plaça de Catalunya, ha recorregut els carrers del centre de la Seu, fins arribar a la plaça dels Oms, just davant de l'edifici de l'Ajuntament. Allà els casals han estat rebuts per la regidora de Joventut i Infància, Meritxell Planes, així com pels dos tinents d'alcalde de la Corporació municipal, Jesús Fierro i Anna Vives.

Els nens i nenes han ballat a la plaça tot seguint diferents coreografies amenitzades pels seus respectius monitors i monitores. Cada infant ha portat una disfressa realitzada per ells mateixos, així com una samarreta identificativa del casal al qual pertanyen: el casal municipal, Pixies o Languedor.

Prevenció de drogues i conductes de risc dirigida als joves durant la nit Seu Trònic

En un altre ordre de coses, el Servei de Salut de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell instal.larà aquest diumenge, 28 d'agost, un estand informatiu de prevenció de drogues i conductes de risc just a l'entrada de la sala polivalent de la zona esportiva, espai on tindrà lloc la Nit Seu Trònic, a partir de les 12 de la nit i fins a les tres de la matinada.

En aquest estand els joves trobaran tot tipus de material informatiu sobre prevenció i reducció de riscos en el consum de drogues. Aquesta campanya informativa la portarà a terme Som.Nit amb el suport de Creu Roja. Es tracta d'un projecte d'acció directa, d'informació, prevenció i reducció de riscos en el consum de drogues.

Som.Nit també realitza activitats complementàries com l'anàlisi de substàncies (testing), proves d'alcoholèmia, performances o tallers, entre d'altres.

Aquesta iniciativa ja es va portar a terme a la Seu d'Urgell durant la darrera edició de la Festa Major, així com també a la festa major d'Oliana de l'any passat.

  • Cercavila 2011 - Casals
  • Cercavila nens casals 2011