Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 30 denúncies de pesca des de començament d'agost

Més de 30 denúncies de pesca des de començament d'agost

El riu Segre i els embassament d'Oliana i Rialb, entre les zones on s'han detectat més infraccions La Guàrdia Civil tramet els expedients al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat
Seprona - Actuació per infracció de la llei de pesca
18/08/2014 12:10

La Guàrdia Civil de la Comandància de Lleida ha formulat més de 30 denúncies aquest mes d'agost per Infraccions a la Llei de Pesca, que s'han comès principalment al riu Segre i als embassaments d'Utxesa, Riba-roja, Rialb i Oliana.

Entre les irregularitats més habituals detectades pels agents destaca la pesca sense llicència, no tenir el permís per pescar en zones controlades (vedats de pesca) i usar més canyes de pescar de les permeses (dos per pescador). Pel que fa als infractors, es dóna la circumstància que molts dels denunciats són fills d'estrangers residents a la demarcació de Lleida.

Des del mes de gener, les diferents unitats i el servei de protecció de la natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Lleida, han efectuat més de 120 denúncies a la província, que han estat trameses al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.