Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 350 inscrits i 800 participants a la Universitat d'Estiu Ramon Llull de Puigcerdà

Més de 350 inscrits i 800 participants a la Universitat d'Estiu Ramon Llull de Puigcerdà

13/07/2009 16:11

La Universitat d’estiu Ramon Llull ja s'ha iniciat amb més de 350 alumnes als cursos i una previsió de 800 participants a les activitats obertes al públic. La conferència inaugural és aquest dilluns al vespre, al Museu Cerdà, i va a càrrec de l'escriptor barceloní Jordi Cabré, amb la ponència: La Catalunya real: realitat o ficció.

Cabré, de 35 anys i advocat de professió, donarà el seu punt de vista sobre com veu la situació actual del país. L'acte comptarà també amb la intervenció de l'alcalde de Puigcerdà, del director de la Universitat d’estiu Ramon Llull i del president de l’Associació Universitària de La Cerdanya (AUCer).

Des de l'organització es considera un èxit les xifres d'inscrits i, especialment, de participants per aquest any. I és que, a més a més de la inauguració, al llarg de la setmana la Universitat d'Estiu ofereix d'altres activitats obertes a tothom. Aquest dimarts hi haurà la Nit dels Estels, amb observacions astronòmiques al Niu de l'Àliga (2.537 m.). La novetat serà, aquest dimecres, la Nit d'Arts, amb dansa, música i projeccions en el marc de l'Estany de Puigcerdà. Finalment, divendres es farà la cloenda, en què el periodista expert en política Francesc-Marc Álvaro analitzarà la situació actual de Catalunya i Espanya, amb la mirada posada especialment en les notícies d'aquests darrers dies sobre l'acord de finançament.