Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 800 matriculats a la Universitat d'Estiu de la UdL

Més de 800 matriculats a la Universitat d'Estiu de la UdL

És la xifra més alta assolida des que es va posar en marxa l'oferta acadèmica Ja s'han completat 20 dels 37 cursos que es faran el mes de juliol a la Seu, Lleida, Tremp, Àger, Erill la Vall i Seròs
Universitat d'Estiu UdL 2009 - Cartell
17/06/2009 10:28

Quan falta un mes perquè comenci la Universitat d'Estiu de la UdL, el nombre de matriculats en els 37 cursos que s'oferten és de 802 persones, una xifra mai assolida en els setze anys d'història de la Universitat d'Estiu. El número d'inscrits supera en 214 persones el total de matriculats de l'edició de l'any passat. A data d'avui ja estan complets 20 dels 37 seminaris que tindran lloc a La Seu d'Urgell, Lleida, Tremp, Àger, Erill la Vall i Seròs durant el proper mes de juliol.

Per seus, és la Seu d'Urgell, amb 16 cursos, la que compta amb més inscrits, un total de 324. La segueixen Lleida, que amb 12 cursos ja té 297 persones matriculades;Tremp, amb 50 matriculats; Àger, amb 40; Seròs, amb 26; i Erill la Vall, amb 25.

Quant als perfils, un 33% dels matriculats són estudiants de la UdL, mentre que un 59% són professionals (enginyers, arquitectes, professors, comptables, entre d'altres). També s'hi troben alumnes de secundària i d'altres universitats espanyoles. Tot i que la major part de matriculats provenen de la demarcació de Lleida (un 73%), la Universitat d'Estiu de la UdL tindrà estudiants d'Alemanya, Finlàndia, Suècia, Itàlia i Andorra, així com de la resta de Catalunya i l'Estat.