Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més d'un centenar de participants al 2n Gran Ral·li dels Museus

Més d'un centenar de participants al 2n Gran Ral·li dels Museus

Hi han pres part 42 cotxes i 23 motos clàssiques
22/10/2007 10:51

La segona edició del Gran Ral·li dels Museus, organitzat conjuntament pel Museu de la Moto de Bassella i el Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, ha reunit un centenar de participants, amb 42 cotxes i 23 motos clàssics que s'han convertit en els autèntics protagonistes de la jornada. Els vehicles s'han concentrat aquest diumenge a Bassella per recórrer conjuntament els 160 quilòmetres del recorregut, passant per les poblacions de Cervera, Verdú, Tàrrega, Ponts i Oliana, on ha finalitzat el Gran Ral·li i on els vehicles s'han exposat a la Plaça de l' ajuntament captant l'atenció de gran quantitat de curiosos que s'hi han acostat per contemplar-los.

Models tan populars com els Seat 600, 124 i 850, els Renault R8, Minis i Simcas han estat els triomfadors de la festa, tot i que també s'han pogut observar alguns models més exclusius com un Citroën 11 de l'any 1938, guanyador del premi al vehicle més antic. Pel que fa a les motos, la marca catalana Bultaco ha sigut la més representada, però també hi ha participat alguna peça curiosa com una Nimbus de l'any 1939 o un motocarro Lifante de 1960.

Els organitzadors del Gran Ral·li han fet un balanç molt positiu de la iniciativa, ja que asseguren haver complert les expectatives, és a dir, aconseguir que un gran nombre de gent tregui els seus vehicles al carrer per gaudir d'una jornada festiva que pretén apropar a la societat el món del motor i el col·leccionisme. L'organització assegura que l'èxit d'aquesta segona edició demostra que el Gran Ral·li es va consolidant dins el seu sector, amb la voluntat d'anar creixent any rere any per convertir-se en un clàssic dels clàssics.

  • Ral.li dels Museus
  • Ral.li dels Museus