Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Mans Unides organitza el Sopar Solidari de la Fam

Mans Unides organitza el Sopar Solidari de la Fam

La trobada es farà aquest dimecres al Centre Cívic el Passeig, a les nou de la nit
Projecte de Mans Unides al Senegal
15/04/2008 18:29

Mans Unides organitza aquest dimecres, dia 16 d’abril, a les nou de la nit, el tradicional Sopar Solidari de la Fam. Aquesta iniciativa, oberta a tothom, té com a objectiu recaptar fons econòmics per als projectes que es duen a terme a l’Àfrica. La trobada es farà al Centre Cívic de la Seu d’Urgell i es comptarà amb la presència de representants de la ONG, que explicaran el balanç anual.

Mans Unides va destinar l’any passat 45 milions d’euros a finançar projectes a més de 60 països. Un total de 833 accions de desenvolupament en diferents indrets i comunitats, han beneficiat quasi 8 milions de persones de manera directa, i uns 40 milions de manera indirecta. La tasca de reequilibri econòmic entre el nord i el sud és molt important per a la entitat.

Segons indica l’ONG, “cal tenir en compte que els diners que s’utilitzen per posar en funcionament aquests projectes provenen en un 81,6% de fonts privades i particulars, a través de iniciatives com la del Sopar Solidari de la Seu”.

Mans Unides d’Urgell va recaptar en l’exercici del 2006-2007 la quantitat de 104.708, 06 euros, una xifra que, en una diòcesi de poca població i gran extensió territorial “resulta important”.