Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Marc Casabosch i Albert Villaró parlen a la Seu d'Urgell sobre el llibre 'Cultivant la vida'

Marc Casabosch i Albert Villaró parlen a la Seu d'Urgell sobre el llibre 'Cultivant la vida'

El col·loqui servirà per donar a conèixer l'obra, que reflexiona sobre com tirar endavant un hort ecològic. L'acte és aquest divendres a les 7 del vespre a la Biblioteca Sant Agustí
Col·loqui sobre el llibre 'Cultivant la vida'
04/04/2019 18:26

El comunicador i formador Marc Casabosch i l'escriptor Albert Villaró i oferiran aquest divendres a la Seu d'Urgell un col·loqui sobre el llibre Cultivant la vida. L'acte, obert a tothom, tindrà lloc a partir de les 7 del vespre, a la quarta planta de la Biblioteca Sant Agustí.

Cultivant la vida es presenta com "molt més que una guia pràctica per cultivar amb èxit un hort ecològic al balcó de casa, al camp, al pati de l’escola o al terrat d'un edifici". Vol ser també "un viatge inspirador a través de l’hort al llarg de l’any, apassionant i motivador", i s'adreça tant als qui ho fan pel plaer de cultivar i d'assaborir els seus propis productes com pels qui busquen apropar-se a un consum més responsable i "ser la llavor d’un món millor".

L'autor del llibre, Marc Casabosch, és nascut a Barcelona però des de fa anys viu en una masia del Solsonès, on ha dut a la pràctica amb la seva família el seu ideal de "poder cultivar una vida senzilla en plena natura". Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí.

Els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com ara Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura (Cossetània, 2013), El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró, un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica la cuina saludable i arrelada a l’entorn.