Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Maridatge d'art i natura a l'aplec Saó de Farrera

Maridatge d'art i natura a l'aplec Saó de Farrera

Tres artistes presentaran aquest dissabte la seva obra creada exclusivament per al festival, que és difícilment reproduïble en un altre indret. També s'hi promocionarà projectes culturals de l'Alt Pirineu i Aran
Una de les creacions artístiques preparades per a l'Aplec Saó de Farrera (Foto: ACN)
10/10/2019 14:00

La petita població de Farrera, al Pallars Sobirà, organitza aquest dissabte l'Aplec Saó, un festival d'arts de molt petit format que combina art i natura. El públic podrà gaudir de la presentació de les obres de tres artistes convidades per l'ocasió: la ballarina de dansa butoh Marianela Leon i les artistes visuals Isabel Barios i Mar Redondo.

Les tres convidades ja són aquests dies al Centre d'Art de Farrera preparant les seves peces per presentar-les a l'aplec. Es tracta d'intervencions a la natura inèdites i efímeres pensades exclusivament per a aquest dissabte i en un indret de l'entorn de Farrera. El visitant podrà gaudir de les peces artístiques realitzades en plena natura durant un petit recorregut guiat.

L'aplec es complementa amb la presentació de projectes culturals desenvolupats a l'Alt Pirineu i Aran. Les iniciatives locals escollides enguany són el projecte cultural Siartb, de Vilamur; el Cicle Arbres Monumentals, també del Pallars Sobirà, i Artmonium, de la Val d'Aran. També es presentarà i s'exhibirà 'MAP', una publicació de David Garcia que fusiona ciència, recerca, disseny, natura i arquitectura especulativa.