Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Mateu Huguet, nou gerent del Sant Hospital de la Seu

Mateu Huguet, nou gerent del Sant Hospital de la Seu

El doctor ha ocupat, entre d'altres càrrecs, la direcció de la Divisió Hospitalària de l'ICS La prioritat del nomenament és consolidar un projecte assistencial i de gestió sòlid
Mateu Huguet
27/06/2014 21:41

El Patronat de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell ha nomenat aquest divendres el doctor Mateu Huguet com a nou gerent de l’hospital.

Huguet és doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona i ha ocupat, entre altres càrrecs, la direcció de la Divisió Hospitalària de l’Institut Català de la Salut. Ha exercit de director-gerent de diversos centres hospitalaris com l’Hospital Universitari Son Dureta de Mallorca i l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

El president del Patronat i alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha remarcat que "es tracta d'un professional de prestigi reconegut, de llarga experiència en gestió i compatible amb les tasques encomanades a la direcció assistencial". Segons Batalla, "és un perfil idoni per a la nova etapa de l’hospital que, tot i que la situació econòmica continua sent fràgil, es troba estable després d’haver-se reconduït la difícil conjuntura en què es trobava”.

El batlle urgellenc ha explicat que "l’objectiu d'aquesta nova etapa és, després d'uns anys molt difícils com a conseqüència del deute i la crisi, aconseguir per a l'Hospital un projecte assitencial i de gestió sòlid i estable per a garantir el millor servei per al territori i la seva gent". El Patronat ha encarregat a Huguet que dissenyi, conjuntament amb el personal de la Fundació, aquest full de ruta per al centre hospitalari.

El president del Patronat ha destacat que “el procés de selecció per encapçalar aquesta nova etapa del centre s’ha volgut fer amb calma; buscàvem un perfil molt centrat en la gestió, ja que la direcció assistencial està resolta amb el Dr. Jordi Fàbrega”. En total, s’han presentat 10 candidats.