Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Matrícula oberta per als cursos de la Universitat d'Estiu de la UdL a la Seu d'Urgell

Matrícula oberta per als cursos de la Universitat d'Estiu de la UdL a la Seu d'Urgell

El programa inclou 7 ofertes formatives de diferents temàtiques, obertes a tothom, que tindran lloc del 15 al 19 de juliol al Centre Cultural Les Monges
Universitat d'Estiu de la UdL
21/06/2019 20:55

La Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) manté la matrícula oberta dels cursos que tindran lloc a la Seu d’Urgell mentre quedin places lliures i fins al dia anterior a l’inici de cada oferta formativa. Enguany es poden dur a terme 7 cursos de diferents temàtiques, entre el 15 i el 19 de juliol. Les propostes, que tindran lloc al Centre Cultural Les Monges, no només s’adrecen a estudiants, sinó que també estan obertes a la població en general.

La Seu d’Urgell ha estat des del 1993 la capital emblemàtica de la Universitat d’Estiu de la UdL. En les vint-i-cinc edicions que han tingut lloc fins al moment, la capital de l’Alt Urgell ha acollit 333 cursos.

Oferta formativa

La Universitat d’Estiu de la UdL ofereix a la possibilitat de prendre part en els cursos següents: Iniciació a l’escriptura teatral: un taller de sàtira social (coordinat per Emili Baldellou); La Fotografia i l’Univers de les Òptiques. Quina Òptica s’ha d’utilitzar en cada ocasió. Teoria i Pràctica (sota la coordinació de la fotògrafa Araceli Merino); La Música en Temps de Napoleó (amb Màrius Bernadó); L’Art de Productivitat sense Estrès (a càrrec de l’enginyer de forests i coach Jorge Mercader); Matemàtiques Manipulatives a Primària (amb Alexandra Meya, del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya); Aproximació a la Pedagogia Sistèmica. Obrint el cor i la mirada per poder educar (curs dirigit per la logopeda Teresa Raventós i el formador Carles Parellada) i Els Camins de les Aigües Subterrànies en els Pirineus Centrals: On, Com i Per Què (sota la coordinació de Josep M. Màsich, de la UdL).

Matrícula i allotjament

La matrícula es pot formalitzar presencialment a l’Oficina de la Universitat d’Estiu (Campus de Cappont, edifici polivalent, carrer Jaume II, 71, Lleida); per telèfon, trucant al 973 70 33 90, o bé per correu electrònic, a , enviant la butlleta de matrícula disponible a http://estiu.udl.cat.

Per a més informació sobre l’oferta cultural i turística i per a reserves d’allotjament  a la Seu d’Urgell cal posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme Seu (c/Major, 8 i http://www.turismeseu.com ), trucant al telèfon 973 351 511 o enviant un correu a