Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Medi Ambient convoca subvencions per millorar les xarxes locals d'aigua

Medi Ambient convoca subvencions per millorar les xarxes locals d'aigua

L'Alt Urgell, i sobretot els pobles a mitja muntanya, és entre les zones amb més problemes d'abastament en cas de sequera
24/05/2007 18:23

Aquest divendres entra en vigor la convocatòria de subvencions a les entitats locals per millorar l’abastament d’aigua en alta. Aquesta iniciativa persegueix una millora general de les prestacions de les xarxes locals i afavorir així una millor gestió dels recursos i un increment de l’estalvi. L'Alt Urgell, i especialment els pobles situats a mitja muntanya, ha estat entre les zones més afectades per la manca d'aigua en moments de sequera aquests darrers anys.

Podran optar a les subvencions els ens locals que prestin de manera directa o per delegació el servei d’abastament d’aigua en l’àmbit dels quals es presentin problemes de qualitat o garantia del recurs. En aquest sentit, els sol•licitants hauran d’adreçar –entre altres peticions- a l’Agència Catalana de l’Aigua un acord de sol•licitud de l’òrgan competent explicant les circumstàncies que motiven la petició, presentar un pla econòmic i una memòria on figurin els antecedents i la situació actual de l’abastament.

La convocatòria servirà per sufragar les despeses derivades de les noves inversions dutes a terme durant el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2008.

Paral•lelament, l’Agència Catalana de l’Aigua incentivarà la redacció de plans directors municipals del servei d’aigua destinats a les entitats locals que ho sol•licitin.

La informació de les sol.licituds està penjada a internet:

http://mediambient.gencat.net/aca/ca//tramitacions/ajuts/subvencions_milora_xarxa.jsp