Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Medi Ambient inaugura una oficina comarcal a la Cerdanya, ubicada a Bellver

Medi Ambient inaugura una oficina comarcal a la Cerdanya, ubicada a Bellver

10/12/2008 10:18

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya inaugura aquest dimecres a Bellver de Cerdanya unes noves instal.lacions que han d'acollir l'Oficina Comarcal del Departament, amb una inversió que ha superat els 630.000 euros. Les noves dependències seran la seu del cos d'Agents Rurals de la Generalitat a la Cerdanya. L'oficina s'ha construït en un terreny cedit.

La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, juntament amb el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous, i l'alcalde de Bellver de Cerdanya, Xavier Porta, inauguren l'oficina on s'ubicarà el cos d'Agents Rurals (CAR), integrat per 16 membres.

La nova oficina comarcal, amb una inversió de 630.000 euros, té 512 metres quadrats construïts, que inclouen sis places d'aparcament i 215 metres quadrats per a oficines i serveis. També disposa de recepció, sala de reunions, dos despatxos, sala de treball per als agents, vestidors, servei adaptat, magatzem i arxiu. El sistema de calefacció és mitjançant una caldera de biomassa.