Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Mercat solidari per Carnaval a l'Escola Pau Claris

Mercat solidari per Carnaval a l'Escola Pau Claris

Els alumnes oferiran aquest divendres objectes a preus simbòlics. La recaptació es farà arribar als camps de refugiats a Grècia
Preparació del Mercat Solidari a l'Escola Pau Claris
23/02/2017 18:09

L'Escola Pau Claris celebrarà enguany el Carnaval amb l'organització d'un Mercat Solidari, en el qual s'hi han implicat famílies, alumnes i mestres. Aquest divendres, al pati de l'escola, els escolars oferiran a preus simbòlics diversos objectes, com ara roba, llibres i jocs, i la recaptació es farà arribar als camps de refugiats de Grècia.

Aquest mercat és un acte més dels que s’han viscut a l’escola durant les darreres setmanes en el marc d'unes activitats per donar a conèixer als infants el context dels actuals conflictes bèl·lics al món i la situació migratòria "que afecta milers d’infants els seus drets", segons expliquen des de l'escola, alhora que recorden que és "una situació dramàtica ben a prop nostre, a la vora d'un mar simbòlic com és la Mediterrània".

Des del centre destaquen la "humanitat i convivència" amb que els participants han viscut aquestes activitats i les "paraules, diàlegs, discussions, raonaments i comentaris" generats durant el temps dedicat per tal que el mercat sigui un èxit.