Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 160 pacients esperen per a operacions de cataractes, pròtesi de genoll o maluc a l'Alt Pirineu

Més de 160 pacients esperen per a operacions de cataractes, pròtesi de genoll o maluc a l'Alt Pirineu

La llista és superior a la del 2014. Tanmateix, la regió pirinenca aconsegueix que el 100% dels procediments de cirurgia oncològica es resolguin dins el termini garantit
Sant Hospital de la Seu
05/04/2016 18:55

Un total de 161 pacients esperaven, a desembre de 2015, per ser operats de cataractes, pròtesi de genoll o maluc a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. Una xifra lleugerament superior als 100 pacients que esperaven al desembre de 2014, segons ha informat l'ACN.

Tanmateix, la dada positiva és que a la regió pirinenca, a diferència d'altres territoris, no hi ha cap pacient que s'hagi d'esperar més de 181 dies per ser intervingut. Així, segons dades del Departament de Salut, el 100% dels procediments de cirurgia oncològica es resolen dins el termini garantit.

La intervenció que registra més pacients en espera és la de cataractes amb 116, seguida de la de pròtesi de genoll amb 37 pacients i la de pròtesi de maluc amb 8 pacients. Pel que fa als procediments de cirurgia oncològica, només es registren els garantits a 45 dies en un total de 3 pacients, 1 per a una neoplàsia maligna de mama i 2 per a una neoplàsia maligna de pell.