Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 3.500 participants a les activitats de Nadal a la Seu

Més de 3.500 participants a les activitats de Nadal a la Seu

El Parc de Nadal Infantil ha estat la proposta més concorreguda, amb 1.500 assistents. L'Ajuntament agraeix la bona resposta a tots els actes del programa El Món Màgic de les Muntanyes
Arribada dels Reis d'Orient a la Seu d'Urgell amb ràfting
07/01/2019 14:01

Amb l’arribada dels Reis d’Orient, la Seu d’Urgell ha culminat la programació nadalenca El Món Màgic de les Muntanyes 2018 amb la participació d’un total de 3.640 persones, bona part de les quals són infants i adolescents.

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, agraeix la col·laboració a les diverses entitats, associacions de mares i pares, comissió de festes, empreses, institucions i treballadors de l’Ajuntament “per elaborar aquest ampli i exitós programa d’activitats de Nadal”. Iscla remarca que “sense ells tot això no seria possible”.

De l’àmplia oferta d’activitats lúdiques per gaudir del Nadal, organitzades per la Regidoria d’Infància i Joventut, s'ha destacat els 1.500 nens i nenes que van assistir durant quatre dies al Parc de Nadal, que va omplir un any més el Pavelló Poliesportiu. Una altra proposta amb gran èxit de participació ha estat el Tió de la Freita (cagatió), que, amb l’ajut dels minairons, va repartir 1.000 bosses d’obsequi als infants que hi van participar.

L’arribada dels Reis d’Orient des del Parc del Segre tot fent ràfting, la cavalcada de les carrosses reials pels carrers més cèntrics de la ciutat i la recepció de les cartes dels nens i nenes per part de Ses Majestats a la sala Sant Domènec van reunir aquest dissabte passat unes 400 persones, entre infants, adolescents i famílies. Una altra activitat, novetat d’aquest any i relacionada amb la Cavalcada dels Reis d’Orient, ha estat el taller d’elaboració de fanalets per rebre amb llum Melcior, Gaspar i Baltasar, en el qual hi van participar 50 infants i en què es van repartir 300 fanalets.

La sessió de cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula animada ‘Coco’ a la sala Sant Domènec va obtenir 150 espectadors. A més a més, al torneig de videojocs i a l’escape room hi van prendre part 120 persones en cadascuna de les activitats.