Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Més de 90 participants al Campus Futpro Academy a Organyà

Més de 90 participants al Campus Futpro Academy a Organyà

Satisfacció pel nombre d'inscripcions als tres torns setmanals i pel suport de l'ajuntament amb les instal·lacions. El director del projecte, Javi Padial, serà la setmana vinent a l'Argentina per treballar en unes estades del Barça
Campus Futpro Academy 2017 a Organyà
18/07/2017 18:30

Més de 90 infants estan participant al llarg d'aquest mes de juliol al Campus Futpro Academy, que s'ha organitzat per quart any a Organyà sota la direcció del tècnic internacional urgellenc Javi Padial. Els inscrits s'han repartit en tres torns setmanals, l'últim dels quals finalitzarà aquest dissabte vinent.

Padial s'ha mostrat molt satisfet del desenvolupament del campus, tant pel que fa a l'aspecte esportiu com a les instal·lacions i l'entorn natural que ofereix el municipi per fer unes estades com aquestes, i que considera "ideals". L'entrenador ha agraït el suport dels patrocinadors i especialment de l'Ajuntament d'Organyà, que cedeix el camp de futbol de les Lloredes i d'altres equipaments municipals.

La majoria d'alumnes vénen al campus amb pensió completa a l'Alberg Santa Fe, ja que provenen de poblacions com ara Manresa, Lleida, Barcelona i Andorra. Tots ells juguen en clubs o escoles de futbol al llarg de la temporada i aquests dies perfeccionen la tècnica. També hi ha jugadors de l'Alt Urgell. El programa diari comença amb un entrenament matinal, que inclou un apartat competitiu, seguit d'una hora de piscina, el dinar i un descans.

A la tarda, el pla inclou sortides al medi natural com ara un bany al riu i visites a l'entorn del municipi i de la comarca, a més a més d'aprenentatge en anglès. També s'organitza competicions entre els participants i activitats amb la col·laboració dels Bombers d'Organyà. Padial creu que les famílies estan contentes amb l'entorn on es fa i, alhora, això genera activitat al municipi. El campus, que té la col·laboració entre d'altres de RàdioSeu, també ha comptat amb visites com ara la de la urgellenca Gemma Pla Garriga Xiki, exjugadora de l'Espanyol femení i actual jugadora de l'equip Monroe Mustangs de la lliga universitària nord-americana.

Després de la finalització d'aquestes estades, Javi Padial té previst viatjar a l'Argentina, ja que del 22 al 30 de juliol codirigirà un campus del Futbol Club Barcelona al país sud-americà, on ara mateix són a l'època d'hivern austral. Després de tres anys treballant per al club blaugrana en països com el Brasil o la Xina, els darrers mesos Padial ha fet una pausa a la Seu, però amb aquest nou projecte ha volgut reprendre per uns dies l'activitat com a tècnic internacional.

En aquest sentit, l'entrenador urgellenc de futbol base ha avançat que aquesta nova temporada, tot i tenir ofertes a l'estranger, ha decidit quedar-se a la Seu i que ha arribat a un acord per ser el nou director esportiu de l'EDFOR. Aquest nou projecte es presentarà amb més detall aquest mes vinent, després que Padial torni de l'estada a l'Argentina.

 

Enllaç: Galeries d'imatges