Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Milers de gràcies!

Milers de gràcies!

La plana web radioseu.cat celebra el primer aniversari Durant aquests dotze mesos ja ha rebut més de 60.000 visites i 654.000 sol.licituds d'entrada El web ofereix un ampli arxiu de notícies i permet escoltar RàdioSeu a qualsevol punt del Món, a més de recuperar programes i entrevistes ja emesos  
Logo RàdioSeu
02/05/2008 19:37

La plana web de RàdioSeu (www.radioseu.cat) celebra el primer aniversari plenament consolidada com un referent informatiu de la Seu, l'Alt Urgell i el Pirineu. Durant els primers dotze mesos de funcionament, el portal ha rebut més de 60.000 visites.

En aquest període, radioseu.cat ha tingut 654.000 sol.licituds d'entrada i s'hi ha consultat 4.185.000 pàgines. A més a més, el web continua tenint un creixement sostingut en el nombre de visitants, que aquest mes d'abril ja han estat prop de 9.000. Les dades dels primers quatre mesos d'aquest any ja superen les dels vuit mesos anteriors. Les visites arriben sobretot des de Catalunya i de la resta de l'Estat, però també d'arreu del Món, especialment d'Andorra, Holanda, els Estats Units i Mèxic.

Des d'una inequívoca vocació de servei públic, radioseu.cat ofereix a l'instant les últimes notícies de la Seu, l'Alt Urgell i el Pirineu, amb actualització constant. També compta amb un extens arxiu de notícies. A més més, permet conèixer els col.laboradors de l'emissora i escoltar RàdioSeu des de qualsevol punt del Món. També s'hi pot recuperar i descarregar una àmplia selecció de programes i entrevistes emesos a la ràdio, mitjançant l'apartat 'Ràdio a la Carta'.

 

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!