Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Millores a la carretera que uneix a Andorra la Margineda i Aixovall

Millores a la carretera que uneix a Andorra la Margineda i Aixovall

08/05/2008 09:40

El govern andorrà ha tret a licitació, a través d’un concurs nacional, la segona fase dels treballs d’eixamplament i de rectificació de la carretera CG1, al tram comprès entre la Margineda i Aixovall. D’aquesta manera, la secció passarà a disposar de quatre carrils.

Les obres es faran en un tram de 300 metres, i rectificaran el perfil longitudinal. Alhora, eixamplaran el pont de la Margineda amb dos semitaulers independents. El treballs també preveuen l’excavació d’un talús rocós de certa complexitat, tant per la seva alçada com per les seves característiques geotècniques, fet que obligarà a construir diverses estructures de protecció provisionals.

El termini d’execució de les obres és de 15 mesos i la seva estimació és de 5.232.126 euros. Cal destacar que l’import licitat també comprèn la instal•lació de pòrtics (senyalitzacions elevades transversals d’indicació de carrils oberts i tancats) a la variant de Santa Coloma, fet que comportarà que aquesta variant es converteixi en intercanviable i completi la reversibilitat total entre Sant Julià i Andorra la Vella.