Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Millores al camp de futbol municipal de la Seu d'Urgell

Millores al camp de futbol municipal de la Seu d'Urgell

Els tècnics instal·len una canal a la coberta de l'edifici per recollir l'aigua de la pluja. També es col·locaran dues portes metàl·liques, que en substituiran dues de fusta
Millores al camp municipal de futbol de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
15/01/2019 14:15

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell està instal·lant una canal a la part de ponent de la coberta del Camp Municipal de Futbol Emili Vicente.

La instal·lació, a l'edifici de la graderia, permetrà recollir l'aigua de la pluja i la condensació provinent de la marquesina. D'aquesta manera, es vol evitar que caigui l'aigua a terra, davant dels magatzems i oficines dels clubs esportius, i es geli, cosa que fa que aquest espai resulti perillós per als usuaris de la instal·lació. La canal recollirà l'aigua de la teulada i la conduirà directament fins al clavegueram a través de dos baixants, un a cada extrem de la coberta.

D'altra banda, el consistori també treballa en la substitució d'un parell de portes dels magatzems i oficines que hi ha en aquest edifici, sota la graderia. Concretament, es canviaran les dues portes de fusta que quedaven per dues portes metàl·liques, més resistents i segures.