Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Moció unànime del Consell Comarcal per reclamar un millor servei de telefonia

Moció unànime del Consell Comarcal per reclamar un millor servei de telefonia

L'ens farà saber a la Generalitat i al Ministeri d'Indústria el malestar per les deficiències i per l'atenció de Telefónica als clients
Telecentre
15/02/2008 09:35

Coincidint amb l'anunci de presentar una denúncia per part dels empresaris, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat aquest dijous per unanimitat una moció que reclama la intervenció de la Generalitat i de l’Estat per solucionar els constants problemes de la comarca amb els serveis de Telefónica.

El text aprovat pels grups polítics comarcals també exigeix a l’empresa Telefónica "una correcta i eficient prestació del servei de telefonia mòbil i ADSL a la comarca de l’Alt Urgell". Els portaveus dels Grups han pactat aquesta moció després de les reiterades ocasions en què la comarca i la ciutat de la Seu s’han quedat sense servei de telefonia mòbil i d’Internet.

El President del Consell Comarcal, Jesús Fierro, explica que aquesta moció "no fa res més que reflectir l’elevat grau d’indignació i malestar que pateixen tots els ciutadans de l'Alt Urgell a causa de les deficiències en les comunicacions”. Fierro creu que “aquesta situació s'ha vist agreujada per la manca de respecte cap als usuaris, pel fet que cap responsable no ha facilitat ni la més mínima informació ni ha donat cap tipus d’explicacions en relació a les interrupcions del servei”.

El Consell Comarcal, donant compliment a l’acord, farà arribar una carta a la pròpia empresa, però també a la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat i al Ministeri d’Indústria per tal que actuïn en conseqüència i
exigeixin a Telefónica "un compliment eficaç del servei i l’assumpció de les responsabilitats derivades dels perjudicis causats tant a particulars, entitats, administracions i empreses".

En un altre àmbit, el Consell Comarcal també ha aprovat per unanimitat un nou conveni per a l’atenció a persones discapacitades. A l’acord també hi participen l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’associació ASPID. Un tècnic, contractat a mitges pel consistori urgellenc i per l’ens comarcal s’encarregarà d’oferir ajuda especialitzada al col.lectiu, tant a la capital comarcal com als pobles que ho demanin. Com a novetat, el pacte contempla no només els disminuïts físics sinó també els psíquics.