Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Montferrer ampliarà l'Ajuntament amb una inversió de 954.000 €

Montferrer ampliarà l'Ajuntament amb una inversió de 954.000 €

El projecte augmentarà en 400 m2 la superfície de l’actual edifici El consistori també prepara l’adequació del nou local social de Vilamitjana
26/08/2008 13:52

L’Ajuntament de Montferrer i Castellbò durà a terme a partir del pròxim mes de setembre un conjunt d’obres d’ampliació i millora de la casa consistorial. La intervenció, finançada a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament, està pressupostada en 954.048 euros.

El projecte de reforma contempla l’augment en més de 400 metres de la superfície de l’actual equipament municipal, amb l’annexió a una parcel.la adquirida recentment pel consistori. L’espai que fins ara era utilitzat com a sala polivalent, i que passarà a ser de nova planta, serà reconvertit en sala de plens. També s’hi ubicaran tres despatxos, una recepció i el Jutjat de Pau. A més a més, hi haurà una connexió amb el consultori mèdic i de l’assistent social. La segona planta de l’edifici serà el lloc on s’hi instal.larà els despatxos de l’alcalde, dels tècnics municipals, del secretari, de l’EMD de la Vall i Vila de Castellbò, i un arxiu local.

L’alcalde de Montferrer i Castellbò, Jesús Fierro, ha explicat en declaracions a RàdioSeu que la millora de les instal.lacions municipals era necessària tenint en compte, per exemple, que hi havia problemes d’accessibilitat. Segons comenta Fierro, “la inversió prevista a l’immoble es podria haver posposat, però s’ha volgut prioritzar per l’antiguitat de l’edifici i l’oportunitat d’aprofitar un terreny proper“. Pel responsable municipal, la reforma suposarà “una millora important en l’atenció al públic”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò ha aprovat un projecte per adequar el nou local social de Vilamitjana i l’Entorn de la Font. El pressupost de licitació és de més de 100.000 euros. Aquesta actuació complementaria una primera fase dels treballs. El consistori està pendent d’una subvenció de la direcció d’Arquitectura i Paisatge de la Generalitat de Catalunya.